PO TURNAJOVÝ info . . .

25.11.2012 15:47

V sobotu 24.11 2012 jsme si jeli vyzkoušet odolnost našeho mix výběru složený z ročníku 01,02,03 na halový turnaj do Přerova, pořádaný místním klubem 1.FC Viktorie, který se odehrával v útulné tenisové hale.

Ač to byl turnaj především pro ročníky 2001, byli jsme zvědavy právě na tuto věkovou konfrontaci a pak taky, jak zapadnou do mančaftu nové posily, David Zedníček(SK Líšeň), Šimon Vašíček(FC Kuřim 01),Tomáš Doušek(AFK Tišnov 01)

Nakonec vše dopadlo nad očekáváni dobře, naši hráči sklidily pochvalu za předvený výkon, konečné výsledky tomu sice nenasvědčují, ale drželi jsme krok se staršíma klukama a někdy i více, jen se bohužel projevila naše nezkušenost právě v této věkové kategorii.

Nicméně i nadále chceme touto cestou jít, hrávat tyto těžší zápasy, které budou pro talentované hráče MVFK, jen a jen výborná škola do budoucna. 

Fotky z této akce najdete ve "FOTOGALERII", video v danným odkazu a výsledková listina v " KALENDÁŘI AKCÍ-TURNAJE 2012", tak sledujte a občas nám i něco napište, jsme rádi za každý názor.

 

Zpět