PO TURNAJOVÝ info . . .

01.07.2012 11:34

Tak už jako vždy fotky najdete ve fotogalerii, i videa budou a v kalendáři akcí/turnaje 2012, je výsledková listina jak jsme nakonec dopadli.

Jinak co se týká samotnýho turnaje, tak jen ve zkratce.Už dva dny do odjezdu na samotný turnaj nás provázela jedna nepříjemnost za druhou, napřed nám odřekli účast marodi, následně rodinné důvody a nakonec půl hodiny před začátkem našeho prvního zápasu, další nepříjemnost, sms, že nedojede další hráč základu s dosud nejasných důvodů.Takže schrnuto a podtrženo v 36 C tropických podmínkách, jen dva kluci na prostřídání a před náma sedm špílů, paráda.Fotbal je týmová hra, tudíž by bylo dobrý, to tak i někdy brát.

Turnaj to byl pro 2001 a pro nás opět další srovnání sil se staršíma klukama, před hlavní událostí v Maďarsku.Soupeři byli kvalitní a místama nám bylo až kluků líto, kdy je klátilo neskutečné vedro a navíc poslední dva zápasy, zužováni zraněním, ale jak už bylo napsáno opravdu nás bylo MÁLO ! ! ! A už jsme zjistily, že se to takto nedá dělat.

Nic méně opět další trofej do našeho týmu a to pro nejlepšího střelce, byl vyhlášen náš ostrostřelec ADAM KOLÁŘ, gratulujeme.

A nakonec by jsme moc chtěli poděkovat pořadatelům za pozvání, výborný pohoštění, až by se slušelo napsat LUXUSNÍ - PRESIDENTSKÉ, kluci dostávaly melouny, pravidelný pitný režim, pohoštění i pro vedení týmů, borovička, . . .ještě jednou DÍKY.Většina pořadatelů turnajů by se mohli učit a taky hlavně stydět.

Zpět